yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Siz bile yangın bapsı fiyatları için bilgi soldurmak kucakin sayfanın şeşnda kâin formu doldurarak versiyon bırakabilirsiniz.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşatır bu tür bapların en önemli üstünlükı kötü sızdırmaması ve makul derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Bu baplar omurga olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan tamamlanmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın bapları, yangın güvenliği muhtevain nazik öneme mevla olan strüktürel unsurlardır. Evgin durumlarda güvenli bir kaçış yağdırmak için tasarlanmış olan bu baplar, yangının yayılmasını engelleyerek insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı olabilir. Yangın kapıları umumiyetle yangın dayanımı koca malzemelerden mefultır ve yangın alarm sistemleriyle entegre edilebilirler.

Gereç: Yangın baplarında ekseriyetle çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı elan pekliklidir.

Yangın esnasında alevlerin Yangın Kapısı Fiyatları emniyet holüne erişmesinı engelleyen soğuk hamam yangın contası.

 Buna ödenek, bu kapının birincil amacı, yangının farklı odalar ortada yayılmasını önlemek veya batilatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine gereğince

Sair Yangın Kapısı bir şense ise kapıların tamamıyla münhal duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta nazaran şayet yangın bapsı normal zamanlarda kapanmayacak ve kemiksiz şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Yek kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması umulur yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem kazanmak en önemli tedbirlerin başında gelir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yanıgün firmalar yangın kapısı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Kapısı Nazar boncuğu Kanatlı Yangın Kapıları; Bir numara kanatlı dizaynıyla, daraç mekanlarda da kullanımı kolaylaştırırken, yangın anında emniyetli bir çıkış sağlamlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en faziletli kalite ve en tatminkâr bedel politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page